Pierna de cordero al romero con patatas
TM6

Pierna de cordero al romero con patatas

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
  • 5 - 6 ramitas de romero fresco
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua
  • 800 g de patatas de guarnición
  • 1 diente de ajo
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 10 g de miel
  • 30 g de aceite de oliva

Voeding
per 1 ración
Calorieën
2852 kJ / 683 kcal
Eiwitten
43.6 g
Koolhydraten
38.7 g
Vetten
38.6 g
Verzadigd vet
14.3 g
Vezels
5.5 g
Natrium
364.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten