Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
- 5 - 6 ramitas de romero fresco
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- 800 g de patatas de guarnición
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pimentón
- 10 g de miel
- 30 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2852 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 364.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 Min
Coliflor gratinada
50 Min
Samosas de carne asada
1 Std.
Pulpo a la plancha con salsa a la Arrabiata
40 Min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1 Std.
Polos de cheesecake
8 godz. 30 min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1 Std. 30 Min
Menú: Cuscús de cordero y verduras. Crema catalana
1 Std.
Brownie 5 chocolates
2 Std. 35 Min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 Std.
Fideuá de verduras y pollo
30 Min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 Std. 10 Min