Pierna de cordero al romero con patatas

Pierna de cordero al romero con patatas

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
  • 5 - 6 ramitas de romero fresco
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua
  • 800 g de patatas de guarnición
  • 1 diente de ajo
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 10 g de miel
  • 30 g de aceite de oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 364.3 mg
Eiwitten 43.6 g
Calorieën 2852 kJ / 683 kcal
Vetten 38.6 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 14.3 g
Koolhydraten 38.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...