Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
- 5 - 6 ramitas de romero fresco
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- 800 g de patatas de guarnición
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pimentón
- 10 g de miel
- 30 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2852 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 364.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2 godz. 40 min
Pollo al ron cola
45min
Pollo guisado con ruibarbo y manzana
1h
Menú: Pasta con pollo. Ensalada templada. Bizcocho de chocolate.
1h
Sobres de crêpes
Geen beoordelingen
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45min
Azúcar de frambuesas
Geen beoordelingen
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4h 30min
Pollo a la catalana
55min
Pastel dulce de maíz
1h 30min