Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
- 5 - 6 ramitas de romero fresco
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- 800 g de patatas de guarnición
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pimentón
- 10 g de miel
- 30 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2852 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 364.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz tapado
50 min
Tarta con crema de chocolate y batata
3 Std.
Pastel de pudin de fruta de la pasión
1h 5 min
Café dalgona irlandés
10min
Karaoke cóctel
10min
Pilaf de arroz con ternera y pimientos
30 min
Limonada
5min
Menú: Pisto. Verduras con garbanzos y salsa de espárragos
1h
Tallarines especiados
50 min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Paletillas de cordero asadas con milhojas de patata
1h 45 min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1h