Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 5 dientes de ajo
- 4 alcachofas frescas
-
½
limón
of 3 - 4 ramitas de perejil fresco - 1000 g de almejas frescas
- 2 - 3 cucharadas de sal marina
- 100 g de vino blanco
- 250 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de maicena
- 3 - 4 cucharadas de agua
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco picado
Montaje
- 4 pellizcos de sal en escamas (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2009 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13h 30min
Rape al oporto
50min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Carabineros a la sal
20 min
Berenjenas al miso (Al vacío)
2 godz. 45 min
Boletus confitados
30 min
Berberechos en salsa verde
1h
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Besugo a la espalda
25 min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h