Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sorpresas de pollo
- aceite
- 2 - 3 pellizco de sal
- 8 espárragos verdes
- 8 filetes de contramuslos de pollo sin piel ni hueso
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 8 langostinos grandes crudos enteros
Guarnición de cebollitas
- 250 g de cebollitas francesas peladas
- 150 g de agua
- 120 g de vino blanco
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 60 g de azúcar moreno
- 10 g de mantequilla
- 2 ramitas de tomillo fresco
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de concentrado de caldo de carne (Bovril®)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 723 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 559.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pitas de pollo con verduras doradas
45 min
Montaditos de sepia al ajillo
1hod.
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1hod.
Ensalada de tomate con ventresca
45 min
Dip cremoso de langostinos
10 min
Gravlax de salmón
60h 30 min
Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar
55 Min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1hod.
Pollo asado al estilo cajún
1 Std. 25 Min
Paletillas de cordero asadas con milhojas de patata
1 Std. 45 Min
Canelones de carrilleras con setas
2hod.
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1hod.