Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 700 g de patatas de guarnición
- 700 g de agua
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g cada uno)
- 30 g aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 30 g de pasas sin semillas
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de piñones crudos
- 20 g de alcaparras
- ½ - 1 cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- 200 g de tomate maduro en gajos
- ¼ de cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2418 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 57.6 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 6277.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabaza con langostinos dorados
1h
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Tortilla de atún con verduras
20 min
Merluza con costra de hierbas
30 min
Pez espada con salsa chermoula y cuscús
1h
Salmón al vapor con verduras y arroz
40 min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Bacalao con salsa de miso y brócoli
25 Min
Espaguetis integrales con salmón a la naranja y champiñones salteados
50 min
Tallarines de pasta fresca con champiñones y langostinos
1h
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1sa 15 dk
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30min