Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 700 g de patatas de guarnición
- 700 g de agua
- 150 g de cebolla en trozos
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g cada uno)
- 30 g aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 30 g de pasas sin semillas
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 20 g de piñones crudos
- 20 g de alcaparras
- ½ - 1 cucharadita de guindilla seca desmenuzada
- 200 g de tomate maduro en gajos
- ¼ de cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2418 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 57.6 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 6277.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Marmitako de salmón
1h
Ensalada de patata y coliflor
1 godz. 30 min
Lubina con salsa griega
15 Min
Menú: Bacalao con verduras. Clafoutis con frambuesas.
45 min
Rape con hojaldre
1h
Gurullos con calabaza y pimiento
35 min
Pollo a la jamaicana con puré de batata y verduras
3 godz. 5 min
Risotto con verduras asadas y lenguado
30 min
Pescado al vapor con arroz negro y brócoli
55 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Rancho aragonés
1 godz. 30 min