Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 300 g de bacalao al punto de sal, en trozos
- 200 g de patatas harinosas en trozos ( aprox. 2-3 cm)
- 300 g de agua
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3840 kJ / 918 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 90.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Castañas cocidas
2 Std. 30 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Croquetas de berenjenas
1 godz. 30 min
Mini tortitas con beicon
30 min
Ensaladilla de gambas
1 godz.
Bundt cake salado de patata y beicon
2 Std.
Brioche relleno de jamón y queso
45 min
Paella del senyoret
1 godz. 30 min
Galletas de parmesano
40min
Flan de salmorejo
4 Std. 20 Min
Boquerones fritos al limón
1h 45min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30 min