Pimientos de piquillo rellenos de espinacas y gambas

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

Relleno
  • 200 g de espinacas congeladas
  • 20 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 dientes de ajo en mitades
  • 200 g de cebolla en octavos
    200 g de cebolla roja, en octavos
  • 200 g de gambas crudas peladas
  • 20 g de piñones
  • 40 g de harina de trigo
  • 250 g de leche entera
  • 20 g de maicena
  • 1 pastilla de caldo de pescado (desmenuzada)
Montaje y salsa
  • 20 - 18 pimientos del piquillo
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 30 g de brandy
  • 250 g de nata (35% de grasa)
  • 1 pellizco de sal

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 333.6 mg
Eiwitten 10.8 g
Calorieën 1923 kJ / 460 kcal
Vetten 36 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 15.7 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...