Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en trozos (ver sugerencia)
- 550 g de pimiento rojo en trozos de 4 cm
- 4 lomos de bacalao fresco de aprox. 150 g c/u
- 2 dientes de ajo
- 5 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 g de hojas de cilantro fresco
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sin nada de parte blanca)
- 1 cucharada de tomillo seco
- 60 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 716.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Carpaccio de champiñones
25 min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1h 15min
Boquerones fritos al limón
1 godz. 45 min
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45 min
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30 min
Pescado blanco dorado con salsa de limón
30 min
Salmón con patatas y calabacín
1h 15min
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30 min
Tortilla de patata
45 min