![Alcachofas a la crema con crujiente de beicon Alcachofas a la crema con crujiente de beicon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4ebfaaa35776de85d16f074b04200ff6/Derivates/417583fa9c6fbd9ed0b7fc4477166ca1ccb9c244.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crujiente de beicon
-
125 - 150
g de dados de beicon
of 125 - 150 g de beicon en lonchas
Alcachofas confitadas
- 1000 g de agua
-
450 - 500
g de corazones de alcachofa congelados
of 450 - 500 g de alcachofas congeladas en cuartos - 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de aceite de oliva
Crema
- 2 - 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de harina de trigo
- 100 g de vino blanco
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 6470.8 kJ / 1546.6 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 124.3 g
- Verzadigd vet
- 43.3 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 1289.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1h
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Pulpo a la plancha con salsa a la Arrabiata
40 min
Pizza con crema de calabaza, queso ahumado y beicon curado
3h 50min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 min
Ensalada navideña de judías verdes con queso de cabra
40 min
Champiñones a la crema con patatas asadas
1h 30min
Puerros con salsa de soja y mostaza
45min
Huevos en cocotte con guisantes y jamón
30 min
Guisantes con jamón y huevos poché
25 min
Brócoli dorado con salsa de atún
20 min
Brócoli y patatas con salsa de queso
30 min