Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crujiente de beicon
-
125 - 150
g de dados de beicon
of 125 - 150 g de beicon en lonchas
Alcachofas confitadas
- 1000 g de agua
-
450 - 500
g de corazones de alcachofa congelados
of 450 - 500 g de alcachofas congeladas en cuartos - 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de aceite de oliva
Crema
- 2 - 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de harina de trigo
- 100 g de vino blanco
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 6470.8 kJ / 1546.6 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 124.3 g
- Verzadigd vet
- 43.3 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 1289.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 min
Guisantes con jamón y huevos poché
25 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 min
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15 min
Montaditos de sepia al ajillo
1 godz.
Huevos rellenos de atún y pimiento para dos
20 min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1 godz. 30 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Galette crujiente de salmón y queso
1 godz.
Guisantes con jamón y sepia
50 Min