Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de judías carilla secas (alubias carillas), Goya®
- 1 pastilla de caldo de carne
- 2 chorizos en rodajas finas (aprox. 200 g)
- 1000 g de agua
- 2 - 4 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 400 g de setas frescas variadas troceadas (champiñones, setas de cardo, etc.)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 5330 kJ / 1275 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 116.4 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 14.2 g
- Natrium
- 1204.3 mg
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas
50min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Sopa marinera asturiana
45 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Arroz cremoso de cordero al ajillo
50min
Pisto con patatas y huevos duros
45 min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15h 10min
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4h 30 min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20 min
Natillas (Espesar)
15min