Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de judías carilla secas (alubias carillas), Goya®
- 1 pastilla de caldo de carne
- 2 chorizos en rodajas finas (aprox. 200 g)
- 1000 g de agua
- 2 - 4 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 400 g de setas frescas variadas troceadas (champiñones, setas de cardo, etc.)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 5330 kJ / 1275 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 116.4 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 14.2 g
- Natrium
- 1204.3 mg
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas con verduras
2 Std. 50 Min
Pisto con patatas y huevos duros
45 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Sopa de ajo
40min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15h 10min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 godz. 30 min
Lentejas estofadas
3 Std.
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19 godz.
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 godz. 50 min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min