Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de garbanzos secos
- 70 g de aceite de oliva
- 500 g de carrilleras de cerdo cortadas por la mitad
- 50 g de vino de Jerez seco
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2333 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 500.8 mg
Alternatieve recepten
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 Std.
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Carne gobernada (Cocción lenta)
3h 45min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 godz. 15 min