Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de castañas secas peladas (pilongas)
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 60 g de dados de beicon
- ½ cucharadita de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 50 g de oporto
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 hoja de laurel seca
- 250 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2048 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 298.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2hod. 50min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4h 30min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 godz.
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 godz.
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14hod. 55min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2hod. 50min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45 min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20 min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 godz.
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45 min