Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de castañas secas peladas (pilongas)
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 60 g de dados de beicon
- ½ cucharadita de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 50 g de oporto
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 hoja de laurel seca
- 250 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2048 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 298.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2hod. 50min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1hod.
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4h 30min
Menú: Boeuf bourguignon y bizcocho de limón
2 Std. 40 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3u. 20min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1 Std. 10 Min
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4 Std. 45 Min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.