Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 300 g de carabineros crudos (pueden ser congelados, previamente descongelados)
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 50 g de brandy
- 1200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Arroz
- 50 g de aceite de oliva
- 4 carabineros crudos grandes
- 70 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de tomate troceado en conserva
- 40 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada (optioneel)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 220 g de arroz de grano redondo
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1914 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1364.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche de lubina y langostinos con piña
1 godz.
Saquitos crujientes de rabo de ternera
4 Std.
Tarta de queso y tomate con pesto
1 godz.
Mejillones cremosos
30 min
Taquitos de pollo con jalapeños
45 min
Paella del senyoret
1 godz. 30 min
Tallarines de pasta fresca con champiñones y langostinos
1 godz.
Anacardos asados al curry
30 min
Canelones de carrilleras con setas
2 Std.
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1 godz.
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min