Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 300 g de carabineros crudos (pueden ser congelados, previamente descongelados)
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 50 g de brandy
- 1200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Arroz
- 50 g de aceite de oliva
- 4 carabineros crudos grandes
- 70 g de cebolla roja en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de tomate troceado en conserva
- 40 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada (optioneel)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 220 g de arroz de grano redondo
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1914 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1364.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Montaditos de sepia al ajillo
1h
Pollo con chocolate y arroz basmati
35 min
Poke bol de salmón, aguacate y alga nori
30 min
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40min
Tarta flambeada de gorgonzola, pera y nueces
1h
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min
Mac and Cheese con langostinos
1h
Mejillones rellenos con mantequilla de ajo
35 min
Pizza con pesto de pistachos, queso cremoso y mortadela
3h 30min
Flan de salmorejo
4h 20min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1h 10 min