Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alubias verdinas secas
- 12 gambones crudos enteros
- 80 g de aceite de oliva
-
250
g de vino blanco
of 250 g de brandy - 650 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1662 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 688.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porrusalda con calabaza
50min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Porrusalda con bacalao
40 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Marmitako
40 min