Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alubias verdinas secas
- 12 gambones crudos enteros
- 80 g de aceite de oliva
-
250
g de vino blanco
of 250 g de brandy - 650 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1662 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 688.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 godz.
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Txangurro
1h 10 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Porrusalda con calabaza
50min
Marmitako
40min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Porrusalda con bacalao
40min