Verdinas con gambones en cocción lenta

Verdinas con gambones en cocción lenta

4.2 77 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 16u. 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 12 gambones crudos enteros
  • 80 g de aceite de oliva
  • 250 g de vino blanco
    250 g de brandy
  • 650 g de agua
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 1 cucharada de harina de trigo
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • ½ - 1 cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 688.6 mg
Eiwitten 20.1 g
Calorieën 1662 kJ / 397 kcal
Vetten 21.4 g
Vezels 13.1 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 31.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...