Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 3 diente de ajo
- 500 g de aguja de ternera en dados de 3 cm (secados con papel de cocina)
- 100 g de vino blanco
- 150 g de cebolla en trozos
- 10 g de harina
- 70 - 80 g de jamón curado en dados
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de caldo de carne
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 600 - 700 g de verduras variadas congeladas
- 4 huevos duros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
Alternatieve recepten
Menestra de verduras con aguja de cerdo
40min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2 godz. 10 min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Potaje de repollo con restos del cocido
40min
Pollo asado con guarnición de verduras al aroma de sidra
1 Std. 45 Min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15h 10 min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30 min
Menestra de verduras a la sidra
1h 30min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Fritada con pollo
1h 10min