Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 3 diente de ajo
- 500 g de aguja de ternera en dados de 3 cm (secados con papel de cocina)
- 100 g de vino blanco
- 150 g de cebolla en trozos
- 10 g de harina
- 70 - 80 g de jamón curado en dados
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de caldo de carne
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 600 - 700 g de verduras variadas congeladas
- 4 huevos duros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
Alternatieve recepten
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Menestra de verduras con aguja de cerdo
40min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 Std. 50 Min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Guiso de ternera y verduras con miso
2 godz.
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14hod. 55min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45 min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 Std.
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20 min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45 min