Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de judías pintas secas
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de costillas de cerdo adobadas en trozos de 5 cm
- 100 g de patata en trozos
- 1 cucharada de pimentón
- 1 pastilla de caldo
- 1 hoja de laurel seca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2686 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 67.8 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 17.8 g
- Natrium
- 119 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías pintas con verduras
35min
Judías blancas con costillas
45min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Judiones de la Granja con oreja
30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 godz. 45 min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 godz.