Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de oreja de cerdo cocida
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 tomates pera pelados, en cuartos (aprox. 180 g)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 guindilla roja seca sin pedúnculo ni semillas
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 pellizco de azafrán
- 1 cucharadita de pimentón
- 30 g de harina de trigo
-
750
de caldo de verduras
of 750 g de caldo de carne - 100 g de chorizo en rodajas
- 100 g de jamón serrano en dados
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos con chistorra
40min
Judías blancas a la hortelana
45min
Judías blancas con costillas
45min
Pochas a la navarra
40min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1h
Callos con garbanzos
45min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45min
Patatas a la riojana
40min
Rancho aragonés
1h 30min
Judías blancas con patatas y compango
1 godz. 35 min
Judiones de la Granja con oreja
30min