Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de níscalos bien limpios
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 50 g de vino de Jerez seco
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
-
1
ramita de romero fresco
of 1 ramita de tomillo fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 599 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 206.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Judías verdes con tomate
45min
Setas de cardo con jamón
25 min
Cardo con almendras
20 min
Sopa de ajo
40min
Cardo a la cerveza
25 min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Porrusalda con bacalao
40min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20 min
Torrijas al vapor
1h 20 min