Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de níscalos bien limpios
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 50 g de vino de Jerez seco
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
-
1
ramita de romero fresco
of 1 ramita de tomillo fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 599 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 206.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Champiñones o setas al ajillo
20 Min
Judías verdes con tomate
45min
Sopa de ajo
40min
Setas de cardo con jamón
25 min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Cardo con almendras
20 Min
Cardo a la cerveza
25 min
Borrajas con gambas
40min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Cangrejos de río en salsa
30min