Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 1 tomate maduro cortado en cuartos
- 1 manojo de ajetes (sin la primera capa y cortados en trozos de aprox. 2 cm)
- 1 corazón de alcachofa fresco en cuartos
- ½ cucharadita de pimentón
- 100 g de judías verdes frescas en trozos de aprox. 2 cm
- 40 - 50 g de nabo en dados
- 80 - 100 g de chirivías en dados
- 80 - 100 g de cardo (fresco o congelado) en trozos de 3-4 cm
- 150 g de batatas en dados
- 150 g de patata en dados
- 700 g de agua
-
200
g de habas frescas
of 200 g de habas congeladas - 100 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 968 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 28.46 g
- Vetten
- 9.47 g
- Vezels
- 7.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35 min
Potaje de judías con borrajas
30min
Potaje con garbanzos
35 min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Arroz caldoso con especias
40min
Paparajotes (Murcia)
45min
Gazpacho de mero
1h 10min
Arroz meloso con verduras
1h