Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 1 tomate maduro cortado en cuartos
- 1 manojo de ajetes (sin la primera capa y cortados en trozos de aprox. 2 cm)
- 1 corazón de alcachofa fresco en cuartos
- ½ cucharadita de pimentón
- 100 g de judías verdes frescas en trozos de aprox. 2 cm
- 40 - 50 g de nabo en dados
- 80 - 100 g de chirivías en dados
- 80 - 100 g de cardo (fresco o congelado) en trozos de 3-4 cm
- 150 g de batatas en dados
- 150 g de patata en dados
- 700 g de agua
-
200
g de habas frescas
of 200 g de habas congeladas - 100 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 968 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 28.46 g
- Vetten
- 9.47 g
- Vezels
- 7.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magras con tomate
40min
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Guiso de patatas con magro
1 godz.
Potaje de judías con borrajas
30 min
Patatas guisadas con huevos
45 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 min
Potaje con garbanzos
35min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Gazpachuelo
35min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Arroz caldoso con especias
40min
Arroz meloso con verduras
1 godz.