Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de cebolla
- 80 g de puerro
- 50 g de pimiento verde
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de brandy
- 100 g de agua
- 2 sobres de tinta de calamar
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de chipirones enteros frescos (limpios y en trozos)
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 829 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porrusalda con calabaza
50min
Bonito a la riojana
50min
Sopa de pescado donostiarra
1 godz.
Patatas a la riojana
40min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Porrusalda con bacalao
40min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Marmitako
40min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 godz. 20 min