Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 25 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón
- 80 g de tomate troceado en conserva
- 80 g de jamón serrano en dados pequeños
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) (1 lata)
- 400 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 400 g de borrajas cocidas (en conserva) escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 871 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45min
Potaje de vigilia
30min
Trigo tierno guisado con verduras
40min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Arroz caldoso con especias
40min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min
Arroz con habichuelas
1h
Potaje con garbanzos
35min
Judías blancas a la hortelana
45min