![Chirlas en salsa verde de cilantro Chirlas en salsa verde de cilantro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a18161a1-ab78-4fd5-9915-530532d63915/Derivates/077dab5e-28ad-410a-acd6-1b9116553b2d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de chirlas frescas (puestas a remojo en agua con sal durante 15 minutos)
- 3 cucharadas de cilantro fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 500 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 8.32 g
- Koolhydraten
- 0.39 g
- Vetten
- 9.41 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 min
Almejas a la sidra
15 min
Mejillones al vino
30 min
Almejas a la marinera
30 min
Berberechos al vapor con lima
20 min
Mejillones al limón
30 min
Dorada a la sal
35 min
Coquinas con tomate
1 godz.
Berberechos en salsa verde
1 godz.
Coquinas al ajillo
1 godz.
Gambas al ajillo
15 min
Mejillones al curry
30 min