Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 almejas frescas
- 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de harina de trigo
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (optioneel)
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
of 300 g de agua - 2 huevos envueltos en film transparente
- 4 rodajas de merluza gruesas (800 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 - 8 espárragos blancos (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1431 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1079.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado al ajoarriero
1 godz.
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 godz.
Bacalao con gambones y almejas
45min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Rape en salsa americana
1 godz.