![Merluza a la koskera Merluza a la koskera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/af64c313-29a8-41eb-adc3-77e994ec9d08/Derivates/23430514-649f-436a-a2f6-67c34d9caa89.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 almejas frescas
- 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de harina de trigo
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (optioneel)
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
of 300 g de agua - 2 huevos envueltos en film transparente
- 4 rodajas de merluza gruesas (800 g)
- 4 pellizcos de sal
- 4 - 8 espárragos blancos (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1431 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 1079.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Rape al estilo de Lekeitio
40 分钟
Besugo con patatas panadera
1小时
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 分钟
Bacalao en salsa verde
30min
Rodaballo con patatas panadera
40 分钟
Merluza a la gallega
40 分钟
Bacalao confitado al ajoarriero
1小时
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 分钟
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min