Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 acelgas (en trozos)
-
1
chirivía en trozos (100 g)
of 1 zanahoria en trozos (100 g) - 100 g de patata cortada en trozos
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 150 g de cardo escaldadas (peladas y en trozos)
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 alcachofa fresca cortada en octavos
- 250 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1252 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 6.88 g
- Koolhydraten
- 38.45 g
- Vetten
- 13.12 g
- Vezels
- 6.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Potaje de vigilia
30 min
Potaje de judías con borrajas
30 min
Potaje con garbanzos
35 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Arroz con costra
45 min
Trigo tierno guisado con verduras
40 Min
Gazpacho de mero
1 Std. 10 Min
Monas de Pascua
2 Std. 40 Min
Arroz con habichuelas
1hod.
Arroz con acelgas
40 Min
Arroz al horno
1 Std. 45 Min