Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 100 g de vino blanco
- 200 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 2 huevos
- 600 g de borrajas (solo los tallos) en trozos de 5 cm
- 150 g de gambas crudas peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 889 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 14.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porrusalda con calabaza
50min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 Std.
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Judías verdes con tomate
45min
Acelgas con patatas
45min
Cardo con almendras
20 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Cardo a la cerveza
25 Min
Arroz con borrajas y pollo
40min
Porrusalda con bacalao
40min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 Min