Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 100 g de vino blanco
- 200 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 2 huevos
- 600 g de borrajas (solo los tallos) en trozos de 5 cm
- 150 g de gambas crudas peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 889 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 14.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Acelgas con patatas
45min
Cardo con almendras
20 min
Cardo a la cerveza
25 min
Níscalos guisados
30min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Arroz con borrajas y pollo
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min