Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

4.1 89 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 raciones

Ingrediënten

Huevos poché
  • 4 huevos
  • sal para espolvorear
  • pimienta molida para espolvorear
  • aceite de oliva para pincelar
Bacalao y espárragos
  • 700 g de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
  • 2 manojos de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
  • 300 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 3 dientes de ajo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 591.4 mg
Eiwitten 41.7 g
Calorieën 1517 kJ / 362 kcal
Vetten 20.9 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 2.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...