Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Huevos poché
- 4 huevos
- sal para espolvorear
- pimienta molida para espolvorear
- aceite de oliva para pincelar
Bacalao y espárragos
- 700 g de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
- 2 manojos de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
- 300 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 dientes de ajo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 591.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 Min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min