Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

4.2 84 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 raciones

Ingrediënten

Huevos poché
  • huevos
    4
  • sal para espolvorear
  • pimienta molida para espolvorear
  • aceite de oliva para pincelar
Bacalao y espárragos
  • de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
    700 g
  • de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
    2 manojos
  • de agua
    300 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
  • dientes de ajo
    3

Voeding per 1 ración

Calorieën 362 kcal / 1517 kJ
Eiwitten 41.7 g
Vetten 20.9 g
Koolhydraten 2.1 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 3.9 g
Natrium 591.4 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...