Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Huevos poché
- aceite de oliva virgen extra para pincelar
- 4 huevos
- sal para espolvorear
- pimienta molida para espolvorear
Bacalao y espárragos
- 300 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 2 manojos de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
- 700 g de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 dientes de ajo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 591.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con salsa de mango
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Salmón con puré de manzana y coles de bruselas
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min