Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de patata en rodajas de 5-7 mm
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 cucharadas de pan rallado
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (ver sugerencia) en trozos de 3 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 83.5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 8958.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Allipebre de rape
45min
Marmitako de salmón
1h
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Calamares a la mallorquina
1h
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h