Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
- 5 dientes de ajo
- 3 - 4 ramas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de agua
- 250 g de edamame (vainas congeladas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 501.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min
Alitas de pollo al ajillo
30 min
Pechuga de pavo al curry
50 Min
Pollo al chimichurri
30 min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Pavo con piña
30 min
Pavo al curry con arroz
30 min
Costillas de cerdo al ajillo con arroz y zoodles
55 min
Pollo al azafrán con champiñones
40min