Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pipirrana
- 1 huevo duro
- 80 g de pimiento verde italiano en trozos de aprox. 3 cm
- 80 g de cebolleta en trozos de aprox. 3 cm
- 100 g de tomate maduro sin piel ni semillas en trozos
- 1 pellizco de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 5 g de vinagre
Salmorejo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 1000 g de tomates maduros en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de miga de pan blanco
- 30 g de vinagre
Para servir
- 2 latas de caballa en aceite escurrida (aprox. 120 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1408 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 676 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Magras con tomate
40 Min
Ensalada de judías blancas con aliño de pipirrana
15min
Ensalada de judiones, aguacate y atún
20 min
Salmorejo
10 min
Salmorejo para dos
45 min
Gazpacho en ensalada con pollo asado
10 min
Remojón de naranja y bacalao
30 min
Salmorejo de grana y oro
45 min
Tostas de ensaladilla con maíz
1h
Ensalada murciana
10 min
Migas con pimientos de Padrón
30 min