Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pipirrana
- 1 huevo duro
- 80 g de pimiento verde italiano en trozos de aprox. 3 cm
- 80 g de cebolleta en trozos de aprox. 3 cm
- 100 g de tomate maduro sin piel ni semillas en trozos
- 1 pellizco de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 5 g de vinagre
Salmorejo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 1000 g de tomates maduros en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de miga de pan blanco
- 30 g de vinagre
Para servir
- 2 latas de caballa en aceite escurrida (aprox. 120 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1408 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 676 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porra antequerana
1h 10min
Salpicón de marisco
20 min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min
Salsa cóctel
5min
Arroz con coquinas de Huelva
1h 30min
Salmorejo de fresas
30min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Gambones con ensalada de verano (HESTAN CUE)
15min
Ensalada de judías blancas con aliño de pipirrana
15min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min
Remojón de naranja y bacalao
30min
Asadillo manchego
4 godz. 15 min