Compatibele versies
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 70 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 250 g de agua
- 600 g de lomos de bacalao al punto de sal (4 lomos)
- 400 g de zanahorias cortadas en tiras con un pelador
- 30 g de cebolla
- 150 g de calabacín pelado y cortado en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2898 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 104.5 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 11555 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubina al horno al estilo italiano con dip de pimientos asados y ensalada de hinojo
40 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 min
Rape con salsa de carabineros
50 min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Bacalao en salsa de tomate
30 min