Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 2 - 3 pellizcos de azafrán
- 50 g de aceite de oliva
- 4 pastillas de caldo de pollo desmenuzadas
- 2 cuartos traseros de pollo sin piel y con hueso (separados el muslo y el contramuslo)
- 1 patata (aprox. 160-200 g)
- 140 g de zanahoria en trozos (4-5 cm)
- 2 trozos de cebolla
- 2 trozos de apio
- 2 cucharaditas de sal
- 3000 g de agua
- 150 g de jamón curado en dados
- 80 g de fideos (cabellín)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 656 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 592.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de patatas con magro
1 godz.
Sopa de jamón y espárragos
35min
Sopa de picadillo con fideos
25min
Judías blancas a la hortelana
45min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Menú: Sopa de picadillo. Rape con gambón, patata panadera y salsa de naranja
1 godz. 15 min
Cocido madrileño
2 godz. 15 min
Menú: Gazpacho. Fideuá mixta con ajonesa. Flanes de queso al caramelo.
1 godz.
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45min
Arroz a la cubana
40min
Sopa de picadillo con garbanzos
1 godz.
Arroz caldoso con especias
40min