Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 500 g de almejas frescas
- 4 cucharaditas de sal
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (optioneel)
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 pastilla de caldo de pescado
-
1 - 2
pellizcos de hebras de azafrán
of ¼ de cucharadita de colorante amarillo -
150
g de vino blanco
of 150 g de sidra natural asturiana - 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 779 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 421.4 mg
Alternatieve recepten
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45min
Congrio con garbanzos a la marinera
45min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 godz. 25 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Merluza a la koskera
45min
Fabes con almejas
30 min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Marmitako
40min