Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 doradas en tranchas de 5 cm
- 40 g de vino blanco
- 60 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de pimiento verde en tiras de 1 cm
- 200 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- 200 g de pimiento amarillo en tiras de 1 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 483.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Lomos de pescado y guisantes con jamón al pimentón
25min
Gallo con salsa de pimientos
30 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Salmón en piriñaca
35min
Salmón al horno con patatas panadera XXL
1h
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min