Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 doradas en tranchas de 5 cm
- 40 g de vino blanco
- 60 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de pimiento verde en tiras de 1 cm
- 200 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- 200 g de pimiento amarillo en tiras de 1 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 483.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 godz.
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1 godz. 30 min
Merluza a la gallega
40 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min