![Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas) Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a11516ee40347ebbfbfd953788560a15/Derivates/a1540d51e5f49403a67816ad740538fa019b1661.jpg)
Compatibele versies
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de almejas frescas
- agua para cubrir las almejas
-
1
cucharada de sal gorda
of 1 - 2 cucharaditas de sal - 6 - 8 almendras crudas sin piel
- 60 g de pan blanco
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de puerro en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate triturado en conserva
-
75
g de vino dulce
of 75 g de vino blanco - 600 g de sepia limpia en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1207.7 kJ / 288.9 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 770 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Pollo a la catalana
55min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Rape con salsa de carabineros
50min
Cazuela de rape rusadir
1 Std.
Allipebre de rape
45 Min
Calamares rellenos
2h
Rape en salsa americana
1 Std.
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5min