Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
- 25 g de almendras tostadas sin sal
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de pan frito
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de tomate frito
-
800
g de fumet de pescado
of 800 g de caldo de pescado - 800 g de patatas peladas y chascadas
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de lomos de rape sin piel ni hueso en trozos (4 cm)
- 2 - 3 cucharadas de harina de trigo (para rebozar el pescado)
- aceite para freír
- perejil fresco picado (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1338 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 791.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la catalana
55 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Rape con salsa de carabineros
50 min
Guisat de peix
1h 25 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min
Cazuela de rape rusadir
1h
Rape en salsa americana
1h
Fideos a banda con rape
1h 15 min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 min
Crema con rape y gambas
30 min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10 min