Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crujiente de jamón
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico
Salmorejo de fresas
- 100 g de aceite de oliva
- ½ diente de ajo
- 600 g de tomate maduro en trozos
- 400 g de fresas
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 10 - 15 g de vinagre de jerez
Huevos de codorniz
- 300 g de agua
- 12 huevos de codorniz
Presentación
- 2 cucharadas de fresas liofilizadas en rodajas (optioneel)
- 6 - 12 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 742 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Salmorejo de remolacha
30 min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 min
Gazpacho de manzana verde
10min
Gazpacho de remolacha
10min
Gazpacho de frambuesas
10min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de mango
15min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6h 45 min