Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 1 magret de pato con piel sin hueso, en trozos de 2 cm
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 30 g de tomate concentrado
- 350 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de pimentón
- 10 g de trufa negra fresca en láminas (natural o en conserva)
- 1000 g de caldo de pollo
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de setas frescas variadas, en trozos (boletus, shiitakes, rebozuelos, níscalos, etc.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2713 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 42.4 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vieiras con salsa de curry y azafrán
15min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Waterzooi con cigalas
1h
Canelones de confit de pato
1h
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min
Berberechos en salsa verde
1h
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45min