Arroz con setas de temporada, pato y trufa

Arroz con setas de temporada, pato y trufa

4.3 141 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 3 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 1 de magret de pato Martiko, en trozos de 2 cm
  • 70 g de tomate triturado en conserva
  • 30 g de tomate concentrado
  • 350 g de arroz de grano redondo
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 10 g de trufa negra fresca en láminas (natural o en conserva)
  • 1000 g de caldo de pollo
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de setas frescas variadas, en trozos (boletus, shiitakes, rebozuelos, níscalos, etc.)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 21 g
Calorieën 2713 kJ / 649 kcal
Vetten 42.4 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 45.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...