Compatibele versies
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de judías verdes redondas frescas
- 8 - 16 lonchas de beicon ahumado (100 g) en lonchas finas
- 500 g de agua
- 600 g de patatas en dados (3 cm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 80 - 100 g de mantequilla
-
1 - 2
cucharadita de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1596 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 Min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 Min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 Min
Merluza con mayonesa, tomate y judías verdes crujientes
1h
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 Min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 Min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25 Min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 Min
Hervido
40min
Lenguado y verduras al vapor de alga kombu
30 Min
Brócoli y patatas con salsa de queso
30 Min