Compatibele versies
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de judías verdes redondas frescas
- 8 - 16 lonchas de beicon ahumado (100 g) en lonchas finas
- 500 g de agua
- 600 g de patatas en dados (3 cm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 80 - 100 g de mantequilla
-
1 - 2
cucharadita de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1596 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trinxat de col
1sa 15 dk
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 dk
Brócoli y patatas con salsa de queso
30 dk
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 dk
Guisantes con jamón y sepia
50min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 dk
Hervido
40 dk
Verduras al vapor con rúcula
25 dk
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 Min
Acelgas y ajetes con huevos
40 dk
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 dk
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25 dk