Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de gambas crudas peladas
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 50 g de chalota
- 100 g de apio en trozos
- 120 g de zanahoria en trozos
- 30 g de mantequilla
- 150 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 40 g de tomate concentrado
- 3 dientes de ajo
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 10 g de azúcar moreno
- 100 g de patata en trozos
- 40 g de vino blanco (optioneel)
- 75 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 431.3 mg
Alternatieve recepten
Crema de puerros con queso cheddar gratinado
50 min
Crema de verduras
1h
Crema de puerro con parmesano
45 min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 min
Crema de calabaza con raviolis
35 min
Crema de verduras y ortigas con granola
1h 15 min
Crema de marisco
40 min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Crema de gambones
45 min