Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de gambas crudas peladas
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 50 g de chalota
- 100 g de apio en trozos
- 120 g de zanahoria en trozos
- 30 g de mantequilla
- 150 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 40 g de tomate concentrado
- 3 dientes de ajo
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 10 g de azúcar moreno
- 100 g de patata en trozos
- 40 g de vino blanco (optioneel)
- 75 g de nata
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 431.3 mg
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de marisco
40 min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40 min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 min
Crema de puerros con queso cheddar gratinado
50 min
Crema de verduras
1h
Crema de gambones
45 min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Crema San Germán
40 min