Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 chalota (aprox. 30 g)
- 1 diente de ajo
- 2 ramitas de albahaca fresca (sólo las hojas)
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 400 g de calabaza en trozos 2-3 cm
- 100 g de patatas en trozos 2-3 cm
- 800 g de agua
- 1 ½ pastillas de caldo de verduras
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 250 g de pasta fresca rellena (tipo ravioli) de 3 minutos de cocción (ver sugerencia)
- 1 - 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1695 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1576.8 mg
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Crema de guisantes
30 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 Min
Crema de calabaza con langostinos dorados
1 Std.
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 Min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 Min
Crema de judías blancas con espinacas
30 Min
Crema de verduras y gambas
1 Std.
Crema San Germán
40 Min
Vichyssoisse con pasta
35 Min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 Min