Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de puerro en rodajas de 5 mm
- 100 g de fiambre de pavo en tiras de 50x5 mm
- 350 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en dados de 3 cm
- 2 pellizcos sal
- 1 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 5 ramitas de cebollino fresco en aros de 2 mm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 308 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2h 10min
Dados de pavo en salsa de setas
40min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min
Arroz con pollo al limón (Cocción de arroz)
45min
Pasta con pollo en salsa de limón y albahaca con queso ricota
30min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Estofado de pavo al ajillo
45min
Risotto con calabacín y beicon
35 Min
Pollo a la mostaza
30min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Pechuga de pavo al curry
50min
Crema de puerro con parmesano
45min