Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cuscús
- 350 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 huevos duros
- 130 g de aceitunas negras sin hueso
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- 60 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre
- 3 latas de atún en aceite de oliva (con su aceite)
- 1 bote de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- 1 aguacate en dados (aprox. 1.5 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2196 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 1261.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada tabulé con atún en conserva
50min
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10min
Ensalada de judiones, aguacate y atún
20 min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30min
Ensalada tzatziki con pasta integral
35min
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1h 10min
Ensaladilla de garbanzos y aguacate
1h
Cuscús especiado de verduras
30min
Ensalada de pasta con mango y frutos secos
40min
Ensalada de cuscús y garbanzos al estilo marroquí
45min
Ensalada de pasta caprese
25min
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15min