Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 6 espárragos verdes en trozos de 1 cm
- 5 fresas en mitades
- 170 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 80 g de pasta corta seca de trigo sarraceno (p.ej. fusilli o macarrones)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Arroz con brócoli, atún y aguacate
30 min
Minipizzas de berenjena
40 min
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25 min
Quinoa con verduras al vapor (sin gluten)
30 min
Macarrones integrales con alcaparras y aceitunas
30 min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
40 min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 min
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
1h 55min
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15min
Judías verdes crujientes con chalotas
35 min