Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de setas deshidratadas variadas
- 300 g de agua caliente
- 50 g de aceite de oliva
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (aprox. 2 cm)
-
500
g de carne de pavo, sin huesos ni piel (muslo y contramuslo) en dados de 4 cm salpimentados
of de pechuga de pavo sin piel ni hueso en dados de 4 cm salpimentados - 50 g de vino de Jerez dulce
- 2 cucharaditas de maicena
- 10 g de salsa de soja
- 2 pellizcos de sal
- 150 g de cebolleta con la parte verde, en trozos
- 200 g de hojas de espinaca frescas
- 200 g de brócoli (fresco o congelado)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1194 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 668.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1h
Curry de cerdo salteado
1h
Ragout de pollo
45 min
Pollo al curry de coco con arroz de coliflor
1h
Coliflor con pesto de pistachos
1h
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Pork larb (Ensalada con carne picada de cerdo) - Laos
20 min
Salmón al horno con pesto de brócoli
30 min
Pollo con chile y lima y arroz de coliflor
1sa 15 dk
Arroz vietnamita con verduras
55 min
Ensalada griega de patata
1h 10 min
Bol de arroz de coliflor, lomo de cerdo y verduras
30 min