Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de aceite de oliva
- 200 g de berenjena en dados de 2 cm
- 1500 g de agua
- 1 ½ - 2 ½ cucharaditas de sal
- 350 g de pasta corta seca (Plumas Nº6 Gallo®)
- 240 g de corazones de alcachofa en conserva (lavados y escurridos)
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 20 g de piñones
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- ½ - 1 diente de ajo (optioneel)
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2880 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 35.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 270.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne rigate con setas para dos
25min
Noodles con judías verdes
30min
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15min
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30min
Pastel crujiente de verduras y garbanzos
1u. 10min
Canapés de batata con cobertura de calabacín, queso feta y judías blancas
50 мин.
Espaguetis integrales con alcachofas y jamón ibérico
1h
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1h
Nido de espagueti con crema de berenjena
40min
Pasta con salsa de calabacín, langostinos y espinacas
1h
Tallarines con verduras y langostinos al curry
30min
Gratinado de pasta con brócoli y jamón
1u. 10min