Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de calabacín con piel, sin los extremos, en dos trozos de aprox. Ø 4 cm x 10 cm de largo
- ½ limón
- 4 lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (150-200 g c/u)
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de perejil fresco solo las hojas y un poco más para adornar
- 4 dientes de ajo
- 100 g de tomates secos en aceite escurridos, reserve el aceite
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de pimienta de Cayena molida (optioneel)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1744 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 469.4 mg
Alternatieve recepten
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30 Min
Salmón al limón y soja
1 Std. 30 Min
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20 Min
Gyros de remolacha con salteado de pollo
45 Min
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40 Min
Aguacates a la plancha con tomate picante
25min
Arroz negro meloso con camarones y calamares
45 Min
Buda bol con pollo
1 Std.
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 Min
Pavo al jengibre con setas, espinacas y brócoli
30 Min
Ensalada de espárragos con pistachos y mozzarella
20 Min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 Std.