Coliflor a la parmesana

Coliflor a la parmesana

4.6 48 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 raciones

Ingrediënten

Coliflor
  • 700 - 800 g de ramilletes de coliflor
  • 30 g de aceite de oliva
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 30 g de pan blanco duro
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de albahaca seca
  • ½ cucharadita de tomillo seco
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 pellizco de sal
Tomate frito
  • 800 g de tomate triturado en conserva
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 cucharaditas de azúcar
  • 1 - 2 cucharaditas de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1546.7 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1702 kJ / 407 kcal
Vetten 29.4 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 29.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...