Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 25 g de jengibre fresco pelado, en trozos
- 30 g de aceite de sésamo
- 25 g de miel
- 60 g de salsa de soja
- 1200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano largo
- 250 g de bulbo de hinojo en trozos
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 125 g cada uno)
- 80 g de puerro en rodajas de 5 mm
- 80 g de zanahoria en bastones de 5x0.5 mm
- 1 lima en rodajas, para decorar
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2166.5 kJ / 517.8 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1312.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
35min
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25min
Bacalao con puré de guisantes
30 min
Ceviche de lubina y langostinos con piña
1 godz.
Salmón con cuscús, verduras y salsa de cúrcuma
50min
Salmón y arroz basmati con salsa crema de eneldo
40min
Salmón al sésamo y crema de guisantes
1 godz.
Tayín de pescado al estilo marroquí y cuscús con dátiles
1h 10min
Salmón con calabacín y quinoa
30 min
Curry vietnamita de pescado
45 min
Curry indio de rape
30 min