Compatibele versies
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de queso manchego en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de pasta seca de lenteja roja
- 100 g de tomates secos en aceite (escurridos y cortados en trozos)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de nueces peladas troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2429 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 14.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de garbanzos con tofu
25 min
Ensalada de quinoa con tofu
45 min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4 godz. 30 min
Arroz vietnamita con verduras
55 min
Ensalada de batata con manzana, espinacas y quinoa
25 min
Espaguetis integrales con salsa de aguacate
15 dk
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15 dk
Pasta integral con verduras y queso fresco
35 min
Pasta de lenteja roja con berenjena asada y langostinos
1h 15 min
Arroz con brócoli, atún y aguacate
30 dk
Pizza integral con tomates cherry, rúcula y mozarella fresca
40 min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15 dk