Compatibele versies
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de queso manchego en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de pasta seca de lenteja roja
- 100 g de tomates secos en aceite (escurridos y cortados en trozos)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de nueces peladas troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2429 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 14.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis integrales con salsa de aguacate
15 Min
Noodles con judías verdes
30min
Arroz integral, lentejas y verduras al vapor
2hod. 50min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50 min
Espaguetis integrales con salsa de aguacate
15 Min
Ensalada de quinoa con tofu
45 Min
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15 Min
Ensalada de garbanzos con tofu
25min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15 Min
Tabulé de lentejas
10 Min
Ensalada de quinoa y queso feta (sin gluten)
1 godz.
Pasta integral con salsa de pimientos y almendras
50 min