Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 100 g de dados de beicon de aprox. 1 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de ramilletes de coliflor de 2-3 cm
- 600 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta blanca molida
- 500 g de lomo de bacalao fresco, sin piel ni espinas, en trozos 3-4 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1438 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de espárragos verdes
40 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Crema de coliflor y garbanzos
40 min