Crema de coliflor con bacalao y beicon

Crema de coliflor con bacalao y beicon

4.6 68 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 ración

Ingrediënten

  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de dados de beicon de aprox. 1 cm
  • 40 g de aceite de oliva
  • 600 g de ramilletes de coliflor de 2-3 cm
  • 600 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • ¼ de cucharadita de pimienta blanca molida
  • 500 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas, en trozos 3-4 cm

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1 mg
Eiwitten 28 g
Calorieën 1438 kJ / 344 kcal
Vetten 21 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...