Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón

Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón

3.4 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 raciones

Ingrediënten

  • 250 g de arroz basmati
  • 6 pellizcos de sal
  • 200 g de hojas de espinaca frescas
  • 4 lomos de bacalao fresco (aprox. 600 g)
  • 1000 g de agua
  • 4 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
  • 150 g de nata
  • 10 g de zumo de limón
  • ½ cucharadita de maicena
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 738.8 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 1938 kJ / 463 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 50.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...